Om mig

Hvem er jeg?
Tina Svinth Møller.JPG
Uddannelse
& Erfaring

Mit navn er Tina Svinth Møller.

Jeg arbejder med mennesker, naturlig sundhed, kranio-sakral terapi, sygepleje, sundhed, livsmod og velvære.

Jeg er uddannet sygeplejerske, kranio-sakral terapeut, NADA behandler og mindfulness instruktør. Jeg tilbyder behandlinger, forløb, og workshops der sigter mod at skabe sundhed og balance, samt at give dig redskaber og gå-på-mod til at etablere nye, sunde vaner i dit liv. 

Jeg interesserer mig for hvordan vi som mennesker kan give os selv og vores krop de bedste forudsætninger for et sundt og nærende liv, med mindst mulig sygdom og overbelastning. Alle mine behandlinger har rødder i min sygeplejefaglige baggrund og er bygget op omkring kranio-sakral terapiens milde tilgang til mennesket og kroppen.

Det er tydeligt for mig at kombinationen af alternative/ komplementære behandlingsmuligheder og den måde vi traditionelt tænker sundhed og sygdom på, kan noget helt særligt og åbner op for nye muligheder.

Det er vigtigt for mig hele tiden at udvikle min faglighed og være opdateret på nyeste viden. Både for din og min skyld. Derfor deltager jeg løbende i kurser og undervisnings dage. Du er derfor altid sikker på at modtage kompetent og fagligt velfunderede behandlinger når du bliver behandlet hos mig.

Sygeplejerske (eksamineret/autoriseret, februar 2005)

Uddannet på Sygepleje- og radiograf skolen i Herlev.

Erfaring fra intensiv afdeling, mave-tarm-lever, demens, palliation og sår.

Er aktuelt deltidsansat i en sygeplejeklinik i den kommunale hjemmesygepleje i Silkeborg.

Mindfulness instruktør (certificeret, juli 2015)

Uddannet på ID Academy v. Ole Vadum Dahl.

Erfaring med holdundervisning, samt individuel terapi. Solid erfaring med mindfulness til hverdagsbrug. Grundstenen i mine "Stress Forløb".

Kranio-sakral Terapeut (eksamineret, oktober 2018)

Uddannet på KST Akademiet hos Trine Rosenberg.

Har arbejdet med kranio-sakral terapien gennem flere år. Solid erfaring med hovedpine, smerter problematikker (ryg, nakke, lænd) og overbelastnings reaktioner - både fysiske og psykiske.

Uddanner mig løbende, så jeg altid er opdateret på den nyeste viden.

Har aktuelt flg. kurser:

KST 1-2-3a-3b, Ret ryg og nakke 1-2-3. Organmassage 1-2, Børnekursus, Meridian kursus, Opsummerings kurser x flere.

NADA behandler (december 2019)

Uddannet ved NADA Danmark/ Lars Wiinblad.

Tilbyder NADA som café og som en del af mine behandlinger.

Auriculo Medicin (Maj 2020)

Uddannet ved Rikke Godthjælp, gennem AkupunkturAkademiet.

Tilbyder behandling med lys, farver og frekvenser, i kombination med øreakupunktur. En del af Auriculoterapien. 

Baggrund

Gennem mit arbejde som sygeplejerske har jeg ofte mødt mennesker der på en eller anden måde ikke oplevede at få den hjælp de havde brug for i det etablerede system. Ikke af ond vilje, men fordi de ikke respondere på den behandling der blev tilbudt. 

Jeg har set utallige eksempler på hvordan alternative og komplementære behandlinger har hjulpet mine patienter. Både dem der havde gavn af den konventionelle behandling sundhedsvæsenet tilbyder og dem der ikke kunne hjælpes.

Netop derfor var jeg nysgerrig på om og hvordan jeg kunne hjælpe, der hvor der umiddelbart ingen hjælp var at hente. 

Denne nysgerrighed har bragt mig vidt omkring, og da jeg for snart 10 år siden selv fik hjælp af en Kranio Sakral Terapeut var jeg slet ikke i tvivl om at Kranio Sakral Terapien kan noget ganske særligt. Et håndværk jeg "blev nødt til" selv at lære.