Om mig

Hvem er jeg?
IMG_9340.jpg
Min baggrund

Gennem mit arbejde som sygeplejerske har jeg ofte mødt mennesker der på en eller anden måde ikke oplevede at få den hjælp de havde brug for i det etablerede system. Ikke af ond vilje, men fordi de ikke respondere på den behandling der blev tilbudt. 

Jeg har set utallige eksempler på hvordan alternative og komplementære behandlinger har hjulpet mine patienter. Både dem der havde gavn af den konventionelle behandling sundhedsvæsenet tilbyder og dem der ikke kunne hjælpes.

Netop derfor var jeg nysgerrig på om og hvordan jeg kunne hjælpe, der hvor der umiddelbart ingen hjælp var at hente. 

Denne nysgerrighed har bragt mig vidt omkring, og da jeg for snart 10 år siden selv fik hjælp af en Kranio Sakral Terapeut var jeg slet ikke i tvivl om at Kranio Sakral Terapien kan noget ganske særligt. Et håndværk jeg "blev nødt til" selv at lære. 

Mit navn er Tina. Jeg arbejder med sygepleje, kranio sakral terapi, afspænding, sundhed, livsmod og velvære.

Jeg tilbyder behandlinger og forløb der sigter mod at skabe balance og give dig redskaber og gå-på-mod til at etablere nye, sunde vaner i dit liv. 

Jeg har altid haft en særlig interesse i sundhed og omsorg. Et grundlæggende stort ønske om at hjælpe dem der har det svært. Og det var også det ønske der gjorde at jeg valgte at blive sygeplejerske. Og sidenhen Kranio Sakral Terapeut og mindfulness instruktør.

At tænke holistisk og favne det hele menneske, betyder for mig at fokus er på at hjælpe hele vejen rundt. Ikke blot at afhjælpe symptomerne og det der er umiddelbart for øjet. Men også at finde ind til hvad der ligger bag den situation/ udfordring du står i. Det er tydeligt for mig at kombinationen af alternative/ komplementære behandlingsmuligheder og den måde vi traditionelt tænker sundhed og sygdom på, kan noget helt særligt og åbner op for nye muligheder.

Erfaring
Sygeplejerske

(2001-2005)

Autoriseret 2005.

Mindfulness Instruktør 

(2014-2015)

1 årig uddannelse v/ ID Academy.

Certificeret 2015.

Kranio Sakral Terapeut

2016-2018 på KST Akademiet v/ Trine Rosenberg.

Eksamineret 2018

“I would recommend Emily as a doula to anyone. She was a powerful and essential component in two of the most important, transforming days of my life.” Donna J.
“Thanks to Emily’s love, encouragement, and skills I had a truly amazing birth”. Linda R.